Carre

Hejsan!
Idag så är det dags för hundkurs. Man får ta på sig gaaanska mycket kläder. Svinkallt. Underställ, mjukisbyxor och termobyxor är det som gäller. 
Eftersom Carlos bästis också går på samma hundkurs så brukar vi alltid låta dom träffas och leka innan annars så vill dom bara till varandra hela tiden när vi tränar. Vilket resulterar i kaos :) " INGET LEK I KOPPEL" Nääää just de! ;)
Ska beställa ett ledhalsband till Carlos på internet nu. Så mätte han lite. Han är nu 70 cm i mankhöjd. Stor kille!
 
Mys i helgen ute i skogen. 10 sekunder efter bilden togs så såg vi en jägare 20 meter framför som stod och lurade bakom ett träd. Hej på dig ja, så det var bara att vända. 
 
Lycklig kille!
 
Eftersom vi inte hade fått blodet i helgen så tänkte vi att han ändå får smaka på en rådjusklöv som han ska få som "pris" när han spårar blod. Det var lite läskigt tyckte han. Han visste inte riktigt vad han skulle göra med den. Slickade lite på den, vågade knappt ha den i munnen, gnällade lite och fattade absolut inget alls. Hoppas det funkar sen som belöning när vi kör med blod. Ska bli kul och se om det är något för Carlos.
 
Idag tyckte inte vår "brevbärare" att det fanns något speciellt i HM katalogen................
 
 
HEEEEJ KOMPIS !!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

presacanario.blogg.se

Detta är en blogg som handlar om hundrasen Dogo canario, om vår hund Carlos. Du kommer att läsa om vad vi gör om dagarna, jag, min sambo och vår hund Carlos och hur vårt liv ser ut. Ciaao :)

RSS 2.0