Bästisarna

Hejje!
I två dagar nu så har Carlos fått leka med sin bästis. Va ett tagsen sist de sågs.. Gissa om de blev glada när dom såg varandra. Rocky som Carlos bästis heter blir helt galen när hans matte säger "Ska du leka med Carlos idag?" Då blir han galen och springer fram och tillbaka :)
 
Idag så skulle vi lägga blodspår för första gången med Carlos ute hos våra föräldrar. Men blodet som vi har beställt hade inte kommit ännu tyvärr.. Så de får bli nästa helg istället. Klövar är fixat iaf :)
 
Min mamma och pappa var hundvakt åt Carlos förra söndagen. Då var dom på promme i skogen. PANG så sprang det ett rådjur precis bakom Carlos bakdel, mamma sa att det handlade om centimeter. Va Carlos sprang efter rådjuret sen. Han hade inte en chans men kul tyckte han tydligen att de var :)
 
Jobbigt med blixten ;) Carlos och Rocky.
 
 
Trötta killar ;)
 
Tillslut så blev Carlos så trött så han ville att dom båda skulle ligga ner och busa. Men nää Lite mer klipp i Rocky ;)
 
Trevlig kille vid frukostbordet imorse ....................


Kommentarer
Frida

Vad söt han är. :) Påminner om min Wikus, som inte är en Dogo/Presa Canario utan en Ca de Bou, eller Perro de Presa Mallorquín. Så fortfarande rätt närbesläktade. ;)

Svar: Tack :) åh dom är också så fina! Mys med stora hundar. Är dom också gårds/vakthundar?:)
Nina

2013-01-19 @ 20:06:59
URL: http://www.wix.com/zanizaila/wikus


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

presacanario.blogg.se

Detta är en blogg som handlar om hundrasen Dogo canario, om vår hund Carlos. Du kommer att läsa om vad vi gör om dagarna, jag, min sambo och vår hund Carlos och hur vårt liv ser ut. Ciaao :)

RSS 2.0