Tvättdags

Hola!

Husse är på jobbet. Så jag och Carlos passar på att tvätta. I våran familj så tvättar vi inte när tvättkorgen börjar bli full. Utan vi tvättar när sömmarna på tvättkorgen nästan spricker. Vilket resulterar i att vi just nu håller på att tvätta ca 7 ton tvätt. Skyll er själva. Japp!
Carlos är självklart med nere i tvättstugan. Han älskar att vara nere i tvättsugan. För han älskar doften utav smutisga kläder... Just precis smutsiga, inte rena. Innan när vi tvättade så brukar jag lägga all smutstvätt på golvet så fick han lägga sig där i och busa och mysa och allt vad han nu vill göra. Smutshögen luktar husse och matte haha. Dock kan jag inte göra så längre för han sväljer stumporna, det går på 5 sekunder sen ligger dom i hans mage.. inte bra!
 
"Japp denna är tom, du kan fylla på med ny tvätt"
 
"Hallå, lyssnar du inte eller?! Lägg ner mobilen och lägg in ny tvätt. Rappa på, Mannen som talar med hundar börjar snart!!!!!!"
 
Städningen är vääldigt rolig ... tycker Carlos iaf.
 
Snart ska jag pimpa Carlos halsband tills imorgon :)
God jul!
 
 


Kommentarer
solveig löfdahl

God fortsättning fina Carlos. Du är en liten!! julbuse!!! Ses till middan´

2012-12-25 @ 14:01:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

presacanario.blogg.se

Detta är en blogg som handlar om hundrasen Dogo canario, om vår hund Carlos. Du kommer att läsa om vad vi gör om dagarna, jag, min sambo och vår hund Carlos och hur vårt liv ser ut. Ciaao :)

RSS 2.0